GAMECRAFT MASTERS 

7

22 χρονια εμπειριασ στην πληροφορικη

Η ιστορία μας

Η σχολή μας δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής για πάνω από 22 χρόνια.
Σε πάντα αναβαθμιζόμενο και σύγχρονό περιβάλλον διδάσκουμε τις νέες τεχνολογίες στα παιδιά αλλά και στους ενήλικες της ευρύτερης περιοχής του Ωρωπού και όχι μόνο.

Στο κέντρο μας μαθαίνουμε στους μαθητές μας τη χρήση του Η/Υ σαν εργαλείο και πως αυτό έχει εφαρμογή σε διάφορες καταστάσεις. Πως μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στο σχολείο ή αργότερα στη σχολή τους, πως θα εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του σε διάφορες εργασίες.

Η αποστολή μας

Με έμπειρους εισηγητές οι οποίοι ενημερώνονται συνεχώς για τα τεκταινόμενα στο χώρο της πληροφορικής προσφέρουμε ουσιαστικές γνώσεις και λύσεις σε όλους τους μαθητές μας.
Οι δάσκαλοι στο κέντρο μας είναι εκπαιδευμένοι στο εξειδικευμένο σύστημα μάθησης και ενημερώνονται/εκπαιδεύονται συνεχώς.

Παρέχουμε ευέλικτους τρόπους εκμάθησης είτε δια ζώσης, σε ένα ήσυχο και φιλικό περιβάλλον, είτε διαδικτυακά μέσο σύγχρονων εφαρμογών και εργαλείων.

ΜΑΘΗΤΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Κώστας Αρπατζάνης

Κώστας Αρπατζάνης

Founder and Instructor

Ο Κώστας διαθέτει πλέον πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο της Πληροφορικής, επικεντρώνοντας την εμπειρία του στον συναρπαστικό κόσμο του game design και της ανάπτυξης παιχνιδιών στο πλαίσιο της Unity και της γλώσσας προγραμματισμού C#. Από το 2014, αφιερώνει το πάθος του στη δημιουργία παιχνιδιών και την εκμάθηση των επόμενων γενιών game developers.

Ο Κώστας έχει αναπτύξει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της διδασκαλίας διαδικτυακών σεμιναρίων, με μια επιτυχημένη πορεία που καλύπτει πολλά θέματα στον τομέα του game design και της ανάπτυξης παιχνιδιών. Με την ικανότητά του να προσαρμόζεται στις ανάγκες των συμμετεχόντων, εξασφαλίζει ότι κάθε μαθητής θα αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την επίτευξη των στόχων του.

Επιπλέον, ο Κώστας έχει αποτελέσει μέλος της βιομηχανίας του θεάματος ως 3D animator, κερδίζοντας πολύτιμη εμπειρία στον τομέα της δημιουργίας 3D περιεχομένου. Κατέχει επίσης γνώσεις σε πολλά προγράμματα σχεδιασμού 2D και 3D, καθώς και στον προγραμματισμό, επιτρέποντάς του να προσφέρει εμπεριστατωμένη καθοδήγηση στους μαθητές του.

9 λογοι Για να επιλεξετε την gamecraft Masters για το σεμιναριο σασ

Live comments - QnA

Ρώτα ότι θες κατά την διάρκεια του μαθήματος. Ο instructor λύνει τις απορίες

Recording On Demand

Κάθε μάθημα βιντεοσκοπείται. Είτε αν χάσετε κάποιο μάθημα είτε αν θέλετε να ξαναδείτε ένα δύσκολο κομμάτι μπορείτε να το κάνετε όποτε εσείς θέλετε

Συνεχής επικοινωνία

Κόλλησες ή δεν σου είναι ξεκάθαρο πως να προχωρήσεις το Project σου; Επικοινώνησε απευθείας με τον instructor και για να σε βοηθήσει! Πέρα από τα μαθήματα, επικοινωνούμε μέσω Discord server είτε μέσω email

Χτίζουμε το Portfolio σας

Μετά από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και να το προσθέσετε στο Portfolio σας

Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής

Παρέχουμε δυνατότητα πληρωμής σε δόσεις είτε μέσω πιστωτικής είτε σε μορφή συνδρομής μέσω PayPal

Gamecraft Masters Κοινότητα

Μέσω τις εγγραφής σας γίνεστε αυτόματα μέλος της κοινότητας των Gamecraft Masters. Έτσι θα έχετε πρόσβαση σε διαγωνισμούς, νέα, αλλά και σε διάφορα αποκλειστικά προνόμια για τα μέλη της ομάδας των Gamecraft Masters

Πολυευτή εμπειρία στην εκπαίδευση

Εισηγητής με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης του προγραμματισμού και του 3d animation

Σύγχρονος εξοπλισμός

Σύγχρονος και συνεχώς αναβαθμιζόμενος εξοπλισμός βοηθάει σε μια απολαυστική εμπειρία μάθησης

Δομή και οργάνωση σεμιναρίου

Σας παρέχουμε σωστή δομή και οργάνωση μαθήματος με στόχο την παροχή της μέγιστης γνώσης στο δεδομένο χρόνο

Παρακολουθειστε τωρα ενα σεμιναριο game design!